Toimielimet

Tervetuloa Puheenjohtajan palstalle

Vuoden 2020 vuosikokous on peruttu

Sukuseuran hallitus kokoontui toukokuussa. Helmikuun kokouksessa sovittiin vuosikokous pidettäväksi Turussa Bore laivalla 22.8 2020. Ohjelmakin saatiin sovittua. Suomen kohdattua maailman laajuisen korona pandemian maaliskuussa hallitus päätti siirtää vuosikokousta vuodella elokuun 28. päivään 2021. Suuri osa jäsenistöä kuuluu taudin riskiryhmään. Tällöin kokouksen osanottajamäärä olisi jäänyt pieneksi tämän vuoden elokuussa. Näin ollen  hallitus päätti siirtää kokousta vuodella.   Pääaiheina ovat ensi vuoden vuosikokouksessa sovitun ohjelman ohella nettilehden kehittäminen ja suvun nuorempien jäsenten aktivointi seuran toimintaan.

Seuraava  vuosikokous on elokuussa 28.8.2021 Turussa Bore laivalla

Siihen palataan lähempänä ajankohtaa.

Muutoksia jäsenrekisteriin on tullut jonkin verran. Seuran jäsenrekisterivastaava Johanna Nygren toivoo, että hänelle toimitetaan tiedot kaikista tapahtuneista muutoksista (nimen- osoitteenmuutokset, syntymiset, kuolemat, vihkimiset, avoliitot, avio- ja avoerot, muutokset koulutus- ja ammattitiedoissa sekä tutkinnoissa) jotta jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla. Päivitykset tulee toimittaa

sähköpostiosoitteeseen simulansuku(at)dnainternet.net

Omat ja läheisten sähköpostiosoitteet ja muutokset niihin pitäisi lähettää samaan osoitteeseen helpottamaan sähköistä yhteydenpitoa hallinnon ja jäsenten välillä.

Internetsivuston laajentaminen nettilehden alustaksi  vaatii valmisteluja ja voisi olla yksi vuosikokousteema. Suvun jäseniltä se vaatii kirjoituksia nettisivuille suvun tapahtumista. Kokousesitelmistä voisi tehdä yhteenvetoja jne.

Nuorten aktivointi yhdistystapaamisiin on sukuseuran pääprojekteja. Se, millä se tehdään, on vähän hämärän peitossa.

Kesä on aluillaan. Uudet haasteet odottavat.

Salossa 16.6.2020       Eino Nygren

Jäsenet