Toimielimet

Tervetuloa Puheenjohtajan palstalle

Sukuseuran hallitus hyväksyi viime vuoden toiminnan ja tilinpäätöksen sekä suunnitelman täksi vuodeksi. Toiminnan aktivoimiseksi on ehdotettu sukuseuran lehteä, artikkelikokoelmaa ja nuorison lisääntyvää osallistumista toimintaan. Näiden toteuttamisessa ratkaisevaan rooliin nousee kotisivujen lisääntyvä hyödyntäminen ja sähköiseen viestintään siirtyminen.

Olemme vuosia keränneet osoitetietojen ohella sähköpostiosoitteita, mutta suhteellisen huonolla menestyksellä. Sähköiseen tiedonsiirtoon kokonaan siirtyminen edellyttää jäsenten sähköpostiosoitteiden saamisen. Helpoimmin se käy,  kun ilmoitatte sen muuttuneet jäsentiedot sähköpostiin simulansuku(at)dnainternet.net. Samalla voitte ilmoittaa muutkin muutokset jäsentiedoissa.

Perinteiseen tapaan on menossa kolmivuotiskauden viimeinen vuosi, jolloin ohjelmassa on ollut ns. kirkkopyhä- tai vastaava kokoontuminen loppukesällä tai alkusyksystä. Hallituksella asia on vielä mietinnässä. Muutkin voivat osallistua paikan ja aiheen pohdintaan.

Terveisin Eino Nygren

Jäsenet