Tervetuloa Simulan Sukuseuran jäseneksi

Sukuseuran jäsenmäärä on tällä hetkellä 141 joista 53 ainaisjäsentä.

Jos tiedätte tai epäilette joidenkin sukuun kuuluvien olevan vielä seuramme ulkopuolella, kertokaa toiminnastamme ja rohkaiskaa heitä liittymään seuramme jäseneksi.

Liittyminen tapahtuu maksamalla liittymis- ja jäsenmaksut Lounaisrannikon OP:n tilille FI35 5211 0320 0345 50 (nimi/nimet viestiosaan).

Liittymismaksu 20 € /perhe (kotona olevat lapset mukaan lukien) tai 10€ yksittäiseltä henkilöltä

+ Jäsenmaksu 5 €/vuosi 18 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Ainaisjäsen 50 €

Lomakkeen viestiosaan tulee merkitä nimet, jotta selviää kenen/keiden maksusta on kyse. Alle 18 vuotiaat ja tietenkin jo olevat ainaisjäsenet ovat maksusta vapaita. Jäsenmaksu toivotaan suoritettavan viimeistään joulukuun 16.päivä mennessä.

Suotavaa olisi, että tulevan kolmivuotiskauden jäsenmaksut maksettaisiin yhdellä kertaa. Tämä pienentäisi huomattavasti rahastonhoitajan työtä ja perimiskuluja

Jäsenet

Julkaisut